Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

18 Temmuz 2014 Cuma

Pazar Alışverişi :)





Annemler Yakuplu tarafında oturuyorlar bizde geçen hafta onlardaydık, tatile gitmeden önce kendimizi güneşe karşı hazırlamak istedik çünkü tatilin ilk 3-4 gününü pancar gibi kızarmış geçirmek istemiyorum :) 

Çarşamba günleri Beylikdüzü tarafında bayağı büyük kapalı bir pazar kuruluyormuş, anlatıyorlardı hem tekstil hemde meyve-sebze varmış, hazır o taraftayken bir gitmek istedim... İyi ki de gitmişim tamam ucuz pazarlar gördüm ama bu kadar mantıklı ve kaliteli ürünler satan bir pazar görmemiştim, sosyete pazarı diye geçen yerleri saymıyorum.... 

6 TL'nin üzerinde satılan bir ürün görmedim, he yalan olmasın 15-20-25 TL ye de satılan ürünler var ama bunlar zaten mağazaların açtıkları tezgahlardan oluşuyor ama bunun dışında özellikle parça başı satılan ürünler oldukça kaliteli ve uygun fiyatlara satılıyor...


Resimlerde bir adet turuncu elbise göreceksiniz mesela onu 5 TL ye aldım desem bilmem inanırmısınız :) tek bir defosu bile yoktu özellikle detaylı bir şekilde baktım doğal olarak bende şaşırdım :)
Uygun fiyatlara kaliteli ürünler almaya bayılıyorum en azından kazıklanmadığımı biliyorum, nihayetinde bu aldığım ürünlerin çoğunu bir çok yerde mağazada hatta artık instagramda bile bulabiliyorum ki çoğunun fiyatlarını karşılaştırdım, neden bu fiyata alabiliyorken gidip bir sürü para vereyim ne gereği var değil mi ama :)




-



















 23/07/2014 Çarşamba günü pazar kurulmayacakmış eğer bir gidelim derseniz diye bilgi vereyim dedim... Ancak bayramdan sonra uğrayabilirsiniz çünkü haftaya belediye pazarın kurulduğu yerde iftar verecekmiş bu sebepten dolayı pazar kurulmayacak.... Esnafın yalancısıyım öyle söylediler bilemem, gerçi bir kaç afiş gördüm..... Bayramdan sonra uğramayı unutmayın derim ben, mutlu ayrılacaksınız :) 




2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *