Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

8 Ekim 2014 Çarşamba

Film Gecesi...



Dün akşam bayramın bitişinin de vermiş olduğu bir yorgunluktan dolayı kendimizi eve kilitledik, güzelce kahvaltımızı yaptık, evimizi topladık vakit geçti akşam yemeğinden sonra  dedik ki o zaman film izleyelim....

2 film tercih ettik bunlardan biri Lucy diğeri ise Live Die Repeat oldu.





LUCY



Luc Besson'un yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde ise Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Analeigh Tipton ve Mason Lee 'yi görüyoruz. 

Özel yapım bi uyuşturucu ve bu uyuşturucuya maruz kalan Lucy'nin hikayesi anlatılıyor ama filmi bir tek cümle ile basitleştirmek istemiyorum çünkü aşırı derecede güzel bir anlatım olmuş. Bilim-Kurgu kategorisinde olan film gerçekten hakkını vermiş diye düşünüyorum. İzlemediğiniz için pişman olacağınız ama izlersenizde oldukça başarılı bulacağınız bir film olacak.... Film baştan sona satır arası mesaj veriyor bana göre ve herşey yerli yerinde, kıvamında olmuş ne fazlası ne eksiği var. 





Live Die Repeat - Edge of Tomorrow


Doug Liman'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong ve Jeremy Piven rol alıyor. 



Film oldukça hoşumuza gitti, izlerken keyif aldık. Film çokça zamanda geriye gitme durumları var bazı anları sıkıcı ama filmi direk herşeyi ile ele aldığımız zaman olması gerektiği gibi işlediğini anlayabiliyorsunuz. en sevdiğim olaylardan biriside filmde ne zaman ne olacağını kestirememek işte bu film bana bunu verdi bu yüzden benden tam not aldı. :) 
Ama genel olarak bakarsanız da bence izlenmesi gereken filmler arasında yerini aldı hatta bizim arşivde de yerini almıştır :) 







2 yorum:

  1. Lucy, gerçekten çok güzel bir film. Ve bence sinemada izlenesi türden. Ama kaçıranlar hiç izlememektense, evde izlesin mutlaka derim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçektende çok güzel bir film mutlaka arşive alınması gereken filmlerden biri

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *