Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

21 Mayıs 2015 Perşembe

Karavan Huzuru....




Şimdi bir Karavanınız olsa atlasınız ona her şeyi unutup yola çıksanız, yeşilliklere doğru, oksijene doğru, huzura doğru bir yolculuk yapsanız....





Hayatınızda ki tüm olumsuzlukları unutsanız, sadece önünüzdeki o yola odaklasanız, etrafınızda gördüğünüz o güzelliklere odaklansanız ne kadar güzel olur değil mi ? 

Valla şu an imkanım olsa hemen bir karavan alıp düşerim yollara, yaşlandım mı ne ? :) ama yok sanırım bu hep hayalimdi sadece arada bir filizleniyor  bazen düşünmesi bile insana huzur, dinginlik verebiliyor :)  






Ama bir düşünün derim, bir hayal edin şimdi ofistesiniz ve harıl harıl çalışıyorsunuz, işinizden, çalışma arkadaşlarınızdan ne kadar memnun olursanız olun sabah erkenden kalkıp yollara düşüp o kutunun içine girdiniz mi ? Evet girdiniz o zaman bence bu kadarını hayal edip kendinizi belkide biraz iyi hissedersiniz ama belki de bu hayal sizi daha da çok mutsuz eder onu bilemiyorum, en azından ben kendim için konuşursam hayali bile güzel diyebiliyorum :) 



4 yorum:

  1. Araba yolculukları çok hoşuma gidiyor. Gerçekten de hayal kurmak ve düşünmek için çok iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aşırı derecede katılıyorum, aynı düşüncede olmak güzel :)

      Sil
  2. Karavan insanlara özgürlüğün nasıl tadını çıkarıldığını öğretir. Ama maalesef ülkemizde ne ortam ne de yollar uygun

    http://tekneden.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğru söylüyorsunuz, en basiti ülkemizde bisiklet ile birlikte bir gün geçirmek için bile bir düzen yok, yapılan düzenlere de diğer kişilerin saygısı yok. Bisikletinizi sırtlanıp arabanızla yolculuk yapmanız gerekiyor ki keyifli bir gün geçirebilin.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *