Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

6 Temmuz 2015 Pazartesi

Jant Hastalığım var :)




Ben biraz enteresan bir kişiliğim, evet küçükken hep barbie bebekler ile oynadım hatta bu konuda bayağı şımarıktım sağolsun ailemde bu konuda beni oldukça şımarttı, bütün çıkan barbie bebeklere sahiptim, mutlaka benim olmalıydı oynamalıydım ama zaman geçtikçe iyice büyümeye başladıkça barbie bebek merakımın yerini arabalar almaya başladı, Formula 1 hastalığım başladı, deli gibi takip ediyordum, ne işim olursa olsun hatta sevgilim bile buluşmak istese kusura bakma der geçerdim tv'nin karşısına izlerdim. 

Sonra ilk arabamı aldım üniversite bitmişti, hiç bir zaman toplu taşıma araçlarına ısınmış biri olmadım, Toplu taşıma araçlarını kullanma kabiliyetim sıfır ve gerçekten binemiyorum o kadar kalabalık oluyor ki yani bir yere gitmek için minübüse veya otobüse binmem gerekecekse bayağı zorlanırım çünkü itiş kakış balık istifi şeklinde bir atak yapıp o araçlara binemiyorum, bu yüzden uzun süre korsan taksi kullandığım için dedim en iyisi araba alayım buna vereceğim para ile kredi öderim. Derken aldım ve kullandıkça evet ya dedim trafikte saatlerce kalayım ama en azından rahat gideyim, tacize uğrama korkusu olmasın, deo kullanmayı bilmeyen kişiler ile temasta bulunmayayım vbg. 

Ama arabayı kullandıkça bunun tadını aldıkça arabalara olan ilgim daha da çok artmaya başladı, araya auto showlar girdi, discovery deki programlar girdi böyle sevgim, ilgim tavan yaptı eşiminde çok katkısı var tabi :) Yolda geçerken jant bakmaya başladım artık eşime bana hediye almak için çok araştırma yapma jant al demeye başladım:) oda şaşırıyo "başka kadınlar neler istiyo benim hatun jant al bana diyor", demeye başladı :) 


Şimdi internette gezinirken Plasti dip markasının spreylerine rastladım veeee hemennn eşime gönderdim tamam jant alma bu şekilde yapalım dedim :) 


Ama çok iyi değil mi ya ? :)
Benim için arabayı, araba yapan en önemli unsurlardan biri de jant'ın ne kadar güzel olduğudur. Yanlış jant seçimi bir arabayı al aşağıda eder, on numarada gösterir. 



Beni yadırgamayın ben eşi ile sanayi gezen bir insanım, kaputu açtığı zaman bu ne? bu ne? bu ne işe yarıyor? vbg. sorular soran bir insanım, arabasını kapının önünde yıkayabilen ve bundan zevk alan bir insanım, hadi arabaya pasta cila ne zaman yapıcaz diyen bir insanım, bu yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz cümlesini gayet başarılı buluyorum :) 











3 yorum:

  1. Benimde arabalara karşı bu tarz ilgim olguğu doğrudur benim gibi birine rastlamak blogta güzel :D dediklerine katılıyorum sonuna kadar hatta bütün kadınlar gibi alışveriş delisi olmaktansa arabalara vakit ayırmayı yeğlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar hanım çok memnun oldum cidden :) aynen daha geçen ağzımdan çıkan cümle; ya şimdi bi 5bin tl çıksa havadan direk harcayacağım yer araba ama misal x bi kişiye verseniz bu parayı o mango senin bu zara benim dolaşır :) tamam hepsinin yeri var tabi ki ama öncelik farklı :)

      Sil
  2. Kesinlikle herkesin zevkleri ve öncelikleri farklı oluyor bizim gibi sevgiler :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *