Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

27 Ağustos 2015 Perşembe

Oyun Manyaklığım :)







Normalde facebook da bu tarz oyunlar oynamayı sevmem, bazı vakitler oyunum gelir 1-2 hafta oynar sıkılır kaldırırım oyunu bu oyuna da aynı muameleyi yapmışım ama bir arkadaşım var sizden iyi olmasın sardırdı beni bu oyuna allahım deli oluyorum, hayır birde oynadıkça oynayasım geliyor manyak mıyım neyim bilemedim :) 

Birde en nefret ettiğim şey devamlı facebooktan yok can gönder, ypk kilit gönder, yok bilmemne tarzı isteklere uyuz olurum eee şimdi ben oynuyorum e bir sürü şeye ihtiyacım oluyor :/ ama ben ne yaptım, kendime bir tane sallamasyon hesap açtım eşimi ve devamlı bu oyunu oynayan arkadaşımı ekledim kendimi de ekledim ooohhh benden iyisi yok giriyorum ne istiyosam gönderiyorum kimseyi de isteklerimle darlamıyorum :) 

Yalnız 161. seviyeye geldim 1 haftada siz düşünün artık ne derece bir psikopatlık besliyorum oyuna karşı :) aranızda oynayan var mı ? sizde benim gibimi davranıyorsunuz yoksa sorun bende mi ? :) :) 

Ama oyunda iyi ya şimdi hakkını yememek lazım :) hadi kaçtım ben canlarım dolmuştur :) 

3 yorum:

  1. Ben bu otunu oynamıyorum da benim de kardeşlerim sağolsun onlar yüzünden ben de bir oyuna bağlandım 2 günde 20 level oldum seni çok iyi anlayabiliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D o zaman bize kolay gelsin zor bir durumun içindeyiz istem dışı oyunlara bağımlı olduk:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *