Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

4 Eylül 2015 Cuma

Kedisel Bir Konu....






Aslına bakarsanız bu maddelere katılmıyor değilim, ben bir kedi sahibiyim yani sahibiyim demek bile yanlış geliyor bana, doğrusu; ben bir kedi ile beraber aynı evi paylaşıyorum. Etrafımda tanıdığım çoğu kişi de buna kendi ebeveynlerim de dahil olmak üzere kedi/kediler ile beraber yaşıyorlar, tabi bunu sadece kedi olarak sadeleştirmiyorum genel olarak tüm hayvanlardan bahsediyorum.

Hayvan sevmeyen ki özellikle kedi sevmeyen kişileri anlayamıyorum ama saygı duyuyorum peki bu kişiler benim evime geldiği zaman ben evde beraber yaşadığım kedimi neden odaya kapatmak zorunda kalıyorum, beenim gösterdiğim saygıyı insanlar neden gösteremiyor neden bu kadar bencilce davranıyor... Yani şöyle düşünün çocuklu bir ailesiniz ve çocuğunuz hırçın diyelim 2 dakika rahat vermiyor oradan oraya koşturup duruyor, tepenize çıkıyor ee bu tarz davranışlardan rahatsız olan misafiriniz geldiğinde siz çocuğunuzu odaya mı kapatıyorsunuz??? hayır yani yapıyorsanız zaten bence siz çocuk bakma konusunda bilgi sahibi değilsiniz.... İşte ben bu olaya böyle bakıyorum.... İster abarttığımı düşünün ister başka bir şekilde düşünün ama işin detayına inerseniz bence ben ve benim gibi düşünen insanların ne kadar haklı olduğunu anlayabilirsiniz, en azından bizleri biraz da olsa anlayabilirsiniz diye düşünüyorum... 

Her iki tarafından anlayışlı olup birbirine saygı göstermesi gerekmektedir. Çünkü bizler sanılanın aksine kedi-köpek beslemeyi bir hobi olarak görmüyoruz bizler benim evde kedim var dışardakiler ne yaparsa yapsın demiyoruz, evdeki canlıya pür ihtişam ile yaklaşıp dışardaki canlıyı tekmelemiyoruz bizler için evdeki veya dışarıdaki aynı seviyede... Aslına bakarsanız bu konu üzerine yazacak çok şey var ama genel özeti zaten bu kadar yeterli diye düşünüyorum. 


5 yorum:

  1. Merhaba..Kedi,köpek ya da bizimle dünyayı paylaşmaya hakkı olan''hayvan''lar.Ve bu genel ismi hakarete dönüştürmüş insanlar.Yazdıklarınızın tümüne katılıyor ve bu konuda yazdığınız için kutluyorum.Netten Yazar'da BİR İBRET HİKAYESİ adıyla yayına verdiğim yazı bölümler halinde olacak.Eğer vaktiniz olursa ve okursanız çok mutlu olurum.O hikayede kedilerimize ve bize yapılan manevi ve maddi işkenceyi okuyacaksınız.Zaten ibret olsun diye yazdım.Kedi mutluluktur ve masumdur,daha doğrusu bütün hayvanlar öyledir,ama evde beslenip keyfi çıkarılmaya en çok kedi müsaittir.Sevgilerimle.Ece Evren.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ece Hanım, Tabi ki zevk ile okurum hatta şimdi bakıyorum merak uyandırdı bende.
      Sevgiler

      Sil
    2. Merhaba canım,teşekkürler size.Sevgilerimle:)

      Sil
  2. Kedoşum evin bir ferdidir ve o şekilde muamele görür evde o bizim neşe kaynağımız bebeğimiz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen,Ponçiğimiz bizi herkesten iyi anlıyor.O bizim canımızdır:))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *