Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

22 Ekim 2015 Perşembe

23/10/2015 Cuma Vizyona Girecek Filmler


Vizyona Girecek Filmleri uzun süredir paylaşmadığımı fark ettim ve hazır yarın haftanın son günü ve film günü iken paylaşayım dedim :) 
En sevdiğimi en başa almak istedim, çocuk olmayabilirim ama çizgi film, animasyon izlerken en az bir çocuk kadar mutlu olabiliyorum :) 

Hotel Transylvania 2 & Otel Transilvanya 2 

Fragman

filmin yönetmenliğini Genndy Tartakovsk üstlenmiş, Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Busecimi ve David Spade ise seslendirmiş. 


Otel Transilvanya 1'i izlerken de çok sevk almıştım hatta sonra TV de verdiklerinde bir daha izlemiştim, gerçi ben Adam's Ailesini de çok severdim :) Bence filmin 2. serisi de oldukça güzel olmuş en azından fragmanından anladığım :) Keyifli bir sinema keyfi sürmek istiyorum diyorsanız bence doğru bir seçim olur :) 



Fathers and Daughters & Babalar ve Kızları 

Fragman


Filmin yönetmen koltuğunda Gabriele Muccino oturuyor, Russel Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Kylie Rogers ve Diane Kruger başrolleri paylaşıyor. 


Ödüllü bir yazar olan Jake, eşinin ölümünün ardından sorunlar yaşamaya başlıyor ve bir süre sonra bu sorunlar ciddileşmeye başlıyor bunun akabinde 5 yaşındakı kızı Katie'yi tanıdık birine bırakıyor ve aradan 25 yıl geçiyor küçük Katie büyümüş 30 yaşına gelmiş olarak aynı şehirde kendi sorunları ile başa çıkmaya çalışıyor. 





Evlenmeden Olmaz!
Fragman

Filmin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli üstlenmiş, Özge Özberk, Cansel Elçin, Serkan Kuru, Suzan Aksoy ve Seda Demir ise oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. 



Zeynep ve Yavuz, birbirini çok severler ancak Zeynep'in evlilik ısrarları, Yavuz'un ise tam tersi evliliğe sıcak bakmaması nedeni ile ayrılmaya kadar gelirler fakat ikisi de birbirini çok sevdiğinden bir türlü unutamazlar. Zeynep işi yüzünden filme de adını veren "Evlenmeden Olmaz" adlı bir çöpçatanlık bürosuna 2 arkadaşı ile gittiğinde, büronun ilginç sahibi ile tanışır ve hayatları değişmeye başlar. 



Paranormal Activity 5 & Paranormal Aktivite 5 

Fragman

Filmin yönetmenliğini Gregory Plotkin üstlenmiştir, Olivia Taylor Dudley, Brit Shaw, Ivy George, Chloe Csengery ve Aiden Lovekamp başrolleri paylaşmıştır. 




Açıkçası filmin diğer serilerini izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum nedenini bilmiyorum bu seri beni hiç mi hiç çekmedi ama seveni, bekleyeni var bu yüzden mutlaka gideceklerdir. Bu yüzden şimdiden izlemeye gidenlere iyi seyirler diliyorum :) 




 The Last Witch Hunter & Son Cadı Avcısı 

Fragman



Breck Eisner yönetmen koltuğunda, Vin Diesel, Elijah wood, Rose Leslie, Michael Caine ve Julie Engelbrecht başrollerde....



Kaulder 13. yy'da bir cadı avcısı'dır ve Kralice Cadı'yı öldürmeyi başarmıştır fakat yaşamının son anlarında Kraliçe Kaulder'ı ölümsüzlük ile lanetler, bu yüzden Kaulder karısından ve çocuğundan sonsuza dek ayrılmak zorunda kalır. Günümüzün New York'unda hayatını sürdüren Kaulder, aradan geçen yüzyıllar sonrasında türünün son örneği olarak kalmıştır. Bu zamana kadar cadı avcılığı yapmıştır fakat işin kötü yanı Kraliçe Cadı geri gelmiştir ve Kaulder dan intikam almak istemektedir. İkisi arasında başlayacak olan savaş dünyanın geleceğini de belirleyecektir. 



Takım: Mahalle Aşkına!

Fragman

Emre Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini ise; Yağız Can Konyalı, Fırat Tanış, Beyza Şekerci, Mehmet Özgür ve Erkan Kolçak Köstendil paylaşıyor. 


Günümüz plazalarının arasında kalmış babadan yadigar kalan bir halı saha ve bu halısahayı işleten Tufan'ın ve kardeşi Turgay'ın yaşadığı maddi sorunları aşmaları ayrıca sahayı satın alıp gökdelen isteyen inşaat mafyasından kurtulabilmek için verdikleri savaşı anlatan bir film. 



Solace & Teselli 
Fragman

Filmin yönetmenliğini Afonso Poyart üstlenmiştir, Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish ve Marley Shelton başrolleri paylaşmıştır. 

Dr. John Clancy emekliye ayrılmıştır ama kendisinin psişik güçleri olduğuna inanılmaktadır. Ortada FBI'nın aradığı seri bir katil vardır ve Dr. John'un güçlerine başvurarak FBI'nın katili bulmasını konu alan bir film, ayrıca verilen bilgiye göre 1995 yapımı Seven adlı filmin devamı olarak görülmüştür. 



Mustang

Fragman

Deniz Gamze Ergüven'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini ise; Tuğba Sunguroğlu, ELit İşcan, Doğa Zeynep Doğuşlu, Güneş Şensoy ve İlayda Akdoğan paylaşıyor. 


5 kız kardeş'in öyküsünün anlatıldığı film Karadeniz kentinde geçiyor, Okul çıkışı sınıf arkadaşlarıyla (erkek) oynadıkları masum bir oyunun kasaba halkı tarafından edepsizlik olarak adlandırılmasının ardından bu 5 kızkardeşin hayatı aile baskının ve bir an önce evlendirilmelerinin arzu edilmesi ile birlikte olaylar peşi sıra yaşanmaya başlıyor. 

Ayrıca dip not düşecek olur isek Mustang filmi, 2016 yılı Akademi Ödülleri'nde Fransa'nın yabancı dilde Oscar adayı olarak belirlenmiş olmasıdır. Ve ek olarak 2015 Cannes Film Festivali'nde Europa Cinemas Label Ödülü'nü de kazanmıştır. 



Bu hafta tam 8 adet film vizyona girecektir, hava puslu, yağmurlu, soğuk tam sinema keyfi yapma zamanı ve sanırım hafta sonu da hafa yağmurlu olacak. Şimdiden iyi seyirler dilerim. :) 



Kaynak : sinemalar.com

2 yorum:

  1. Süper bir tanıtım yazısı olmuş zira kesinlikle izleyeceğim filimler var Vin Diesel in her filmi mükemmel son cadı avcısını kaçırmam Paranormal Aktivite 5 tüm serileri izledim hele ki gece geç saatler süper zevkli oluyor izlemesi elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Afiyet bal şeker olsun efendim :) evet Vin Diesel'in olduğu her film mükemmel oluyor ama şu Paranormal Aktivite serisine bir türlü kanım kaynamadı ama size iyi seyirler :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *