Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

4 Mart 2017 Cumartesi

Durumuzun Odası :)



Babamız tarafından bugün evde hummalı bir çalışma mevcut, çünkü yarın Duru'nun odası gelecek :) 

Bu sebepten dolayıda babamız cunartesi günleri çalışmadığından dolayı odanın badanası yapmak gibi ulvi bir görevi var :) 

Bu arada odayı almadan önceden bayağı bir düşündük nereden alsak? Nasıl bir şey alsak? vbg. gibi sorular kafamızı tırmalarken o site senin bu mağaza benim derken bir bakmışım Silivribölgesine kadar bakmaya başlamışım :) "Gerçi silivri bize kapı komşusu- Beylikdüzünde oturunca :)" 
Biliyorsunuz ki artık İnstagram denen uyglamada ne ararsanız buluyorsunuz, bende ALBEBEK adlı mağazayı instagramda buldum başladım bakmaya beğendiğimiz odaları bir kenara kayıt ettik. Daha sonra dedik bir gidip bakalımbu tarz şeyler bakmadan alınmıyor sonuçta bir kaliteye sahip oluyorlar e bunuda bakmadan o dolabın kapağını bir açmadan o yatağın kenarına kşesine bakamdan anlayamıyorsunuz yada anlamk istemiyorsunuz :) 

Kalktık gittik silivriye mağazaya beğendiklerimizin dışında bir odaya karar verdik siparişini verdik :) 
Sipariş ortalama 20-25 gün içinde teslim ediliyor, ödemeyi ise oda kurulumu yapılmadan sizden tahsil edilmiyor, kurulum için geldiklerinde bakıyorsunuz aksi bir durum var ise gerekli iletişimi kuruyorsunuz ona göre hareket ediyorsunuz...  

Fiyat konusunda bir şey söylemiyorum piyasaya göre çok uygun olduğunu söyleyebilirim, kalite açısından ise en azından bizim seçtiğimiz canlı canlı kontrol ettiğimiz oda ile ilgili ve orada baktığımız başka odalar ile ilgili konuşabilirim oldukça iyi, yani bilindik marka sahibi mağazaların mobilyalarına vereceğiniz tonla para bana gereksiz gibi geliyor. 

Sizinde ilk aklınıza gelen bir sürü bebek odası satana mağazaya gittim baktım fiyatlar 4000TL-8000TL arasında değişiklik gösteriyordu hatta internetten bulduğum bir kaç mağazada 12-15 binlerde fiyatlar ile karşılaştım yani belki gereklidir bilemiyorum tamam biraz bütçe meselesi amam genede gerekli olamdığını düşünüyorum kendı adıma....


Bizim beğendiğimiz oda bu oldu , Pudra rengi, büyüyen ve sallanan karyola, 3 kapılı dolap ve şifonyer aynı görselde görülüğü gibi aslında direk babamızın beğendiği oda diyebiliriz, sanki kendisi yatacakmış kullanacakmış gbi beğendi yani öyle diyebilirim :) Artık duru yatmaya başlayana kadar kendisi mi yatacak bilemedim :) 


Şimdilik öperim , güzel hafta sonlarınız olsun :) 


2 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor. Bebeğiniz hayırla dünyaya gelsin ve odanın içinde mışıl mışıl uyur inşallah. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah, teşekkür ederim :) annesine çekmez ise şayet mışıl mışıl uyur :) hayırlısı :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *