Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

27 Şubat 2012 Pazartesi

Balık Burcu




19 Şubat - 20 Mart arası Balık Burcu'nun zamanı'dır.


Çok fazla balık burcu tanıdığım yok ama 1 tane var ki gerçekten ömrümü yedi diyebiliriz :)

Bir kere Balık burcu çok duygusal'dır. Ama yersiz duygusallıklar yaşar. Balık burçları arkadaş kavramına çok önem verir bu yüzden arkadaşları tarafından yapılan hataları affettikleri söylenir (gerçi pek böyle olduğu söylenemez). Etraflarında ki kişilerin etkileri altına çabuk girerler. Eğer bir başarı istiyorsanız balık burcundan devamlı motive etmeniz gereklidir. İşi gücü bırakıp sırf başarılı olsun diye devamlı poh pohlamanız gerekebilir :) 6.Hisleri kuvvetlidir, çok meraklıdırlar ama hatalarından ders alabilmeyi pek başaramazlar. Aynı hataları bazen defalarca yaptıklarına şahit olabilirsiniz. Açıkçası çok kolay depresyona girerler, idare etmek kolaydır
eğer gerçekten balık burcunu tanıyorsanız idaresi sizin için daha kolay bir hal alabilir.
Sanki sürekli kendisi hakkında konuşuluyormuş hissi barındırırlar, her olaya kuşkucu yaklaştıklarından dolayı durumlardan biraz uzakta kalmayı tercih ederler. Aile bağları güçlü olmakla beraber sevdiklerine aşırı bağlılığı zor anlar yaşatabilir. Her zaman bir balık burcunu anlayabilmek kolay olmaz.

Bir Balık burcu ilk baktığınızda büyüleyici gözükebilir, kibar bir tarza sahiptir. Aslında balık burcu romantizm ve rüya aleminde yaşamayı sever. Çok kolay sevebilir ve aşık olabilir, doğru insanı bulana kadar çok kişi ile aşk yaşayabilir (ama hepimiz böyle yapmıyor muyuz?). Kendini güvende hissetmesi çok önemlidir eğer bir balık burcunu etkilemek istiyorsanız yaptığı şeyleri takdir edin. iltifat edin o zaman istediğiniz şeye ulaşabilirsiniz.

Balık Erkeği; İlk etapta gördüklerinizi, söylediklerini, yaptıklarını hafızanıza kaydedin çünkü ilerleyen zamanda duygularınızı karma karışık hale getirecektir. Hesapçı,plancı,art niyetli değildir, bir şey yapıyorsa içinden geldiği için yapar bir neden aramayın bence :) Özelinizi paylaşabilirsiniz sır küpü değildir bir balık burcu ama kimseye de sırrınız dan bahsetmezler. Kıskançlığını pek dile getirmez hatta hiç dile getirmez. İmaları pek sevmezler direk söyleyin elekten falan geçirmeyin anlar sizi :)

Balık Kadını; Modern ve özgürlükçü bir yapıya sahiptir, tüm dişiliğini ve erkeğin kendisini güçlü hissetmesini sağlayan bir balık kadını karşısında kim karşı durabilir :) Esprili olan balık kadını sevilmek ister, aşk konuların da gayet şanslı'dır. Bakarak değil yaşayarak anlayacağınız bir burç olarak bilinir.


Balık burcu Nergis çiçeğini sever, Cuma günlerini sevdiği söylenir (Cuma gününü kim sevmiyor ki?)

Balık burcu en iyi Yengeç ve Akrep ile anlaşır. ( Bir yengeç olarak balık burcu ile pek anlaştığım söylenemez sanırım sorun bende :) )
İkizler,Başak ve Yay ile anlaşmakta çok zorluk yaşayabilir.

Sizi bilmem ama Balık,İkizler ve Yengeç erkeği benden uzak dursun desem çok doğru bir şey söylemiş olurum :)










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *