Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

23 Şubat 2012 Perşembe

Parfüm Kokmak...





Etrafımda güzel kokan insanlar ile çalışmak istemem çok mu yanlış ve saçma bir şey acaba ?  Erkek olsun Kadın olsun fark eder mi ? Bir insan toplum arasına giriyor ise güzel kokmalı.... Ofisimi afişe etmek istemiyorum ama hepi topu 15 kişiyiz zaten ve çoğunluk erkeklerden oluşuyor... Ve bu erkekler arasında 3 kişinin yanına bile  yaklaşılmıyor... Acaba kendileri henüz deo. , parfüm, stick tarzı koku giderici kaynakların icad edildiğinden haberleri mi yok bilmiyorum ama bu durum burnuma gün geçtikçe zarar vermeye başlıyor.

Özellikle erkekler için söylüyorum, onların sabah çıkarken duş alması kadar kolay bir şey yok. Çünkü saç baş yapma dertleri yok makyaj yapma dertleri yok, bir erkek sabah kalkar hemen duşa girer gerekir ise traş'ını olur ki bu çok uzun süren bir şey değildir, takım elbisesini giyer ve çıkar. Ama bize kadınların sabah çıkarken duş alması oldukça uzun süreli işlemlere tabidir. Duş sonrası saçımızı yapmak zorundayız, makyajımızı yapmak zorundayız, kıyafet v.s yazarken bile bir ömür gerekti :)

Yani erkeklerin özellikle benim ofisim de bulunan saygıdeğer erkeklerin 3-4 gün boyunca aynı kıyafeti giymemeleri gerektiğini, en kötü ihtimal ile bir deo. kullanmaları gerektiğini kendilerine nası anlatacağım ve bu koku durumundan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.

Buna bir çare bulmak gerekiyor. :/

4 yorum:

  1. İuno için küçük bir fikir :

    Departmanımızın bir duvarını pano yaptık. Değişik konularda yazılar , resimler asıyoruz .
    En çok da müdürüm asıyor , hakkını yemeyelim :-)
    Ofisinizde bir panoya ,
    "erkeğin hası güzel kokar"
    "her erkek bir baba gibi temiz ve misss kokmalıdır"
    yada en iyisi
    "temizlik imandan gelir" gibi yazılar asabilirsiniz bence...
    Baktınız olmadı
    "Ofsimizde oluşan kötü kokuların haşerelerden kaynaklandığı anlaşıldığından, son çare olarak bazı masaların çevresinde ilaçlama yapılacaktır." yazarsınız :-)

    iuno'nun tüm takipçilerine güzel bir haftasonu diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Oziada,

    Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum :)İlaçlama kısmı zaten her ay gerçekleşiyor ama sanırım bir pano işimizi görebilir. :)

    YanıtlaSil
  3. oziada'nın önerisi işe yaramaz ise, gizli hayran modunda masaya bırakılan deo stickler,deodarantlar hatta en kötü kokana parfüm bile olabilir. :)

    Bir öneri daha, belirli sürelerde kendi kendine çalışan oda spreyleri var ilgili kişlerin yakınlarına konumlandırıla bilir. :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili mehmet1111,

    Kış'ı bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz fakat yazın ne yapacağız hiç bilmiyorum :) yaşça biraz büyük olduklarından saygısızlık olmasın diye birşey de diyemiyorsunuz :) oda spreyimiz var ama bunun işe yaraması için kişilerin yakınlarına konumlandırmak değil direk kişiye bunu bir şekilde monte etmek lazım sanırım :)

    Bir arkadaşımız yaşıtımız olduğundan kendisini söz ile uyardık en azından %50 hafifledi, diğer abilerimiz için de tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *