Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

29 Şubat 2012 Çarşamba

Sevgilinizi eliniz de tutmanın altın kuralları...



Yıllardır çözülemeyen şeyler arasında ne var derseniz şayet ilk sıra da Sevgilinizi elinizde tutmanın maddeleri gelir :) Bunların doğruluğu nedir bilmiyorum ama şahsen benim yıllardır denemediğim şey kalmadı ama henüz cinsleri ile ilgili açık bir analize sahip olamadım :)
Ben maddeleri yazayım belki işine yarayan biri olur :)

* Hobilerine ilgi gösterin ; Eğer ilgi çekmek istiyorsanız maç izliyorsa eşlik edin, sevdiği şeylere karşı ilginiz olsun.

* Ufak Oyunlar; Kelime oyunları yapın ama anlayabileceği şekilde, erkekler bu konuda çok başarılı değiller çünkü :)

* Yeteneklerinizi ortaya çıkarın; Mesela en iyi ne yapıyorsunuz? Yemek ? Fotoğraf Çekmek? ;Resim Yapmak? vbg. Buna benzer yetenekli olduğunuz şeyleri açığa çıkartmaktan çekinmeyin. ama abartmayın tabi gözüne gözüne sokmayın. Siz işinizi bilirsiniz :)

* Espri anlayışınızı geliştirin ; Bir erkeği güldürmekten kaçınmayın, espri yapma yetinizi geliştirin ama lütfen soğuk ve gereksiz olmasın :) eğer beraber aynı şeye gülebiliyorsanız bu işte başarılısınız demektir.

* Destek verin ; Sadece giysilerini ütülemek, yemeği yapmak, onun için kıyafetler almak destek oluyorsunuz demek değildir. size hep ihtiyaç duyacaktır yanında olun, dinleyin, çözüm üretin... Sizi yanında hissetmesini sağlayın.

* Görünüşünüze önem vermeyi unutmayın ; Bakımlı olmak makyaj yapıp temiz kıyafetler giymek değildir. görünüşe önem vermek; oturup kalkmasını bilmek, yerine göre hareket etmek, yakışanı giymek, her zaman temiz kokmak ve yeri geldiğinde ufak ufak değişiklikler yapmaktır. Kendisine bunların onun için olduğunu gösterin.


* Kıskanmanın dozu kaçmasın; Tamam kıskanç bir yapıya sahip olabilirsiniz ama bunun da bir dozu var abartıya kaçarsa çekici olmak yerine itici olabilirsiniz. Her bayan sevgilinize asılmıyor unutmayın :) Zaten siz kendinizi sevgilinizin çevresine göstermesini bildikten sonra gönül rahatlığı ile kendi hayatınız ile de ilgilenebilirsiniz. :)


* Dibinde dolaşmayın; Tamam sevgiliniz ile zaman geçirmek güzel, hoş ve eğlenceli olabilir ama mümkünse 7/24 beraber dolaşmayın. Sadece yan yana olmaktan bahsetmiyorum, görüşemediğiniz zamanlar da çocuk gibi telefona sarılmayın devamlı.; unutmayın ki sizin de, onun da özel hayatları var.

* Playstation'a karışmayın ; Altın kural bu çevremdeki erkek arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarı ile playstation oynayan erkeklerin bundan aşırı zevk aldığını gördüm ( kusura bakmayın ama sizin yanınızda bile bu zevki almıyordur :) ) Ve sizin yapmanız gereken sevgiliniz size; bu akşam arkadaşlar ile toplanıp  "ps" oynayacağız diyor ise, sadece ve sadece " tamam aşkım" demeniz sizin hayrınıza olacaktır. :) O sizi müsait oldukça arayacaktır yada sms atacaktır. :)

* Güven ; Güven meselesi çok karışık, ama sevgilinize hem güvenin hemde güvenmeyin :) bunun dengesini sağlayabileceğiniz'e eminim :)


Aslında herkesin bu listeye ekleyecek bir sürü maddesi vardır değil mi ?

Şimdi bana sorarsınız siz "iuno senin sevgilin var mı ? Madem bu kadar biliyorsun" :) Hayır yok ama olmadı mı oldu tabi, sorun sende değil bende kategorisindeki erkek modeli de oldu, seni seviyorum ama sen daha iyilerine laiksin diyen model de oldu... Bunların hepsini birleştirdiğimiz dengesiz modelden de oldu :)

E ben hamurdan istediğim erkeği yaratmanın yollarını arıyorum şimdi :) biraz ondan, biraz bundan, ay şunun da busu olsun diyerek bir biscolata erkeği çıkartacağım azimliyim :)

İşin şakası bir yana olmayınca olmuyor diyorum ve susuyorum :)


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *