Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

10 Mart 2012 Cumartesi

Cuma Gecemiz Nasıl Geçti ?



Kimimiz için Cuma Gecesi halen devam ediyor belki  ama benim gecem 02:15 itibari ile otopark'a arabayı park ettiğim de bitti :) şu an koltuğuma uzun uzandım ( uzun uzanmak : böyle uyusam mı ? uyumasam mı ? ne yapsam ki ben acaba mod ) laptop kucağımda, nescafe yanımda, sigaram tütüyor ( sigara sağlığa zararlıdır biliyorum ) he bir yandan da TV8'de Bay Tahmin'i izliyorum ( arkadaş tavsiyesi )... :)

Benim için bugün saat 18:00'de mesai bitmiştir, tatil tam hızıyla başlamıştır :) Servisimize bindik evimizde geldik. Amacımız sinemaya gitmekti fakat spontane gelişen bir plana döndük, arkadaşımıza gece çayına gidelim dedik :)   Tabi elimiz boş gitmek olmaz değil mi ? Ayıp olur :) İş başa düştü ne yapsam diye düşünürken e 1 tepsi Poğaça ve 1 Kek fena olmaz sanırım diyerek işe koyulmaya başladım :) ( Hiç benden beklenecek şeyler değil ama ne yapalım girdik bir kere bu yola )

İlk başta kek'i yapayım diye düşündüm ama nasıl yapsam? İçine ne koysam ?

* Hindistan Cevizi
* Damla Çikolata
* Kakao

mis mis evet Böyle az Hindistan Cevizli, bol Damla Çikolatalı, iki renkli bir kek :) hiç bittikten sonra resmini çekmek aklıma gelmedi çook üzgünüm sizi bu görüntüden mahrum bıraktım :)

Yanına bir de şöyle kabarmış kabarmış puf gibi şişmiş bir Poğaça nasıl olur?  :) e kek fırındayken neden olmasın, aldım elime kuru maya, un, yumurta, tuz başladım yoğurmaya, yoğur, yoğur bir daha yoğur, un ekle bir daha yoğur sonra kenara bırak hamur kendine gelsin, şööyle bir şişsin kabarsın :) o sırada mutfağı topla, evin içinde biraz dolan derken hamur kıvamına gelir ve poğaça halini almaya başlar :) onuda tepsiye güzelce dizdikten sonra atarız fırına, o bir güzel şiştikçe şişer, şiştikçe şişer sonra pişer :) Kek ve Poğaça'yı güzelce bir tabağa dizdikten sonra bir bakarsın ki saat 22:00 ' a doğru geliyor :) En iyisi hazırlanmak bir an önce çıkmak gitmek.

Elimde Kekim ve Poğaçam arkadaşa geldim baktım beni bekliyorlar. :) Çay hazır, Cola hazır :) TV de Yalan Dünya keyfimiz yerinde :) Derken Starda "B1R KADIN B1R ERKEK" başlar. İzlenmez mi ? Tabiki de izlenir :) Gırgır, şamata, sohbet derken saat bayağı bir ilerlemiş, e gece çay'ı kısa olur dedik ve kalktık. Herke evlere dağılsın zili çaldı ne yapalım. :)


E nihayetin de şu anda evdeyim. Huzurluyum. Cuma Gecesinden keyif aldım. :)

Yarın sabah 10:00 da evden çıkacağım, işlerimi halledip güne devam edeceğim.

Mutlu ve Keyifli Hafta Sonları :)

2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *