Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

30 Mart 2012 Cuma

Vizyon'a girecek filmler :)

Ve her zaman ki gibi sizlere bu hafta Vizyon'a girecek filmleri paylaşma vakti. :) Bakalım ilk sırada ne olacak :)

Wrath Of The Titans & Titanlarınm Öfkesi 

...Fragman....
Zeus'un oğlu yarı tanrı Perseus'un canavar Kraken'i kahramanca alt etmesinin 
üzerinden yaklaşık 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmekteyken Titanlar ve tanrılar arasında savaş tekrar alevlenmeye başlar.
 yönetmenliğini Jonathan Liebesman'ın üstlendiği filmde "Sam Worthington", "Liam Neeson", "Ralph Fiennes", "Toby Kebbel", "Bill Nighy" gibi aktörler yer almaktadır. 

evet bu hafta ki ilk gideceğim film belli oldu :) Evet devam ediyoruz......

Kaos: Örümcek Ağı

...Fragman...

Yönetmenliğini Cem Gül'ün üstlendiği film de, oyuncular ise; Roja Demirer, Cemal Hünal, Selçuk Özer, Ayça İnci ve Demir Karahan yer almaktadır. 
Konusu ise; Türkiye'yi yurtiçi/yurtdışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan UGT, bu sefer ki görevinini oldukça tehlikeli ve riskli olduğu anlaşılır. Ülke ciddi bir tehditle karşlı karşıyadır.UGT ajanları ile işbirliği içinde olan SAT Komandosu yaklaşan tehlikeyi engellemek ile görevlidir. 
Konusu ve oyuncular gereği film 2. sıralamam da yer almış vaziyettedir. :) 


Pamuk Prenses'in Mazeraları: Ayna Ayna Söyle Bana 

...Fragman...

Bildiğimiz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının çok farklı bir versiyonu ile film Beyaz Perde de.... Sizce konusunu anlatmaya gerek var mı ? :) 
Julia Roberts, Sean Bean, Lily Collins, Nathan Lane, Danny Woodburn 'un yer aldığı filmin yönetmen koltuğun da ise; Tarsem Singh yer almaktadır. 

Ama ben buna da mutlaka gideceğim :)


Şansa Bak
...Fragman...


27 yaşındaki bir genc bir adama konulan (benim yaşımdan mı bahsediyor acaba) kanser teşhisini konu alan ve hastalığı yenmek için yağmış olduğu mücadele anlatılan film gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. 
Anna Kendrick, Joseph Gordon-lewitt, Bryce Dallas Howard, Seth Rogen, Anjelica Huston gibi aktör/aktris ler yer almaktadır. Yönetmenliğini ise, Jonathan Levine üstlenmiştir. 


Big Miracle & Büyük Mucize

...Fragman...

Gerçek bir hikayeye dayanan Büyük Mucize, gri bir balina ailesini Kuzey Kutup Dairesinde hızla oluşan buzullardan kurtarmak için kendilerine engel olmak isteyen, küçük bir kasabanın haber kanalı muhabiri ile, bir Greenpeace gönüllüsünün öyküsü anlatılıyor. 

Oyunculara baktığımızda ise; Drew Barrymore, Kristen Bell, Dermot Mulroney, John Krassinski, Tim Blake Nelson'ın yer aldığını görüyoruz. Ken Kwapis ise yönetmen koltuğunda oturuyor. 



Evet ben üzerime düşeni yaptım, sıra sizde seçin bakalım güzel bir akşam sineması hediye edin kendinize..... :) 
Şimdiden  İyi Seyirler ..... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *