Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

6 Nisan 2012 Cuma

İlginç Elbise :)

Evet işte karşınızda ilginç bir elbise tasarımı... Neresi mi ilginç ? Birazdan ne kadar ilginç olduğunu öğreneceksiniz :) 


Şimdi yukarıda görmüş olduğunuz gibi ilk bakışta normal normlarda görünen (tabi tasarım açısından ilginç çizgilere sahip ) elbise Hollandalı tasarımcı Daan Roosegaarde tarafından tasarlandı. 


Daan Roosegaarde bu elbiseyi akıllı kumaş ve LED'den oluşturarak, INTIMACY 2.0 adını vererek tanıtıma sundu. Elbisenin özelliği ise; kadının kalp atışları hızlandığında, tahrik olduğunda şeffaflaşıyor olması. 






Daan Roosegaarde tasarlamış olduğu ilgi çekici elbisesi ile "Tasarım Ödülü" aldı. Ve elbisesi için mikrofon uzatıldığında ; "Cinsellikle teknolojiyi birleştirdim. Seri üretim için çok sayıda firmadan teklif aldım." dedi. 








Elbise İngiltere'de sergilendi ve önümüzdeki seneler içerisinde piyasada olması bekleniyor. 



Anlaşılan erkekler bundan sonra öyle terkettim seni, sen daha iyilerine laiksin cart curt bunları çok uzatmayacaklar... Elbise sayesinde zaten dibimizden ayrılmazlar belki elbise şeffaflaşır umudu ile :) Ama dikkat etmek lazım biz bayanların duygularını yönetme yeteneği başka hiç bir canlıda yoktur... :) 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *