Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

31 Temmuz 2013 Çarşamba

En Güzel Tatil Yıllık İznini Kullanmadığın Tatil'dir :)


Bu sene ne kadar güzel Bayramlarımız var, hele ki bu seneyi çok fazla aşırı derecede sevdim çünkü
Ramazan Ve Kurban Bayramları tam tatil yapabilmek için bir düzene girmiş gibiler :) 

Hayatımda ilk defa ince eleyip sık dokumadan bir tatil programı yaptım :) Bayramda nereye gitsek nereye gitsek diye düşünüp dururken Tekirdağ Bölgesinden başladım, en son kendimi Çeşme Alaçatı Bölgesinde dururken buldum, hiç ümidim yoktu yer bulma konusunda çünkü pes etmenin de ötesinde telefon görüşmeleri yaptıktan sonra "amaannn ne tatili ya otur oturduğun yerde" moduna kendimi alıyordum ki son olarak araştırırken karşıma  Derin Konak Hotel  çıktı ve ay dur burayı da arayayım bari dedim ve iyi ke aramışım oldum :) 
Telefona çıkan arkadaş aşırı derecede hoş sohbet, nazik, güleç bir insan sağolsun elinden gelen tüm yardımı yaptı en sonunda en jakuzilisinden bir oda ayarlamayı başardı :) 

Bakalım Otele ilk defa gideceğiz memnun kalacağımızdan eminim ona şüphem yok ama insan genede bir tereddüüt eder ya, ay nası olacak acaba ? Oraya yakın mıdır ? Buraya uzak mıdır? vbg. :) pinpirikli olmaz evhamlı olmak doğamızda var sanırım :) 

Gideceğimiz yerin resimlerini koymaktan kendimi alamadım :) 




Resimler Derin Konak Hotel Faceebook sayfasına aittir.

Dedim ya hiç düşünmeden bir tatil rezervasyonu yaptım, Salı akşamı yani Arefe den bir gün önce sabaha karşı yola çıkacağız, araba yolculuğu en sevdiğim, uzun yolda araba kullanmaya bayıldığımdan dolayı tabi ki araba ile gideceğiz :) Normalde ben şimdiden bavul hazırlardım, nasıl rahatım nasıl anlatamam daha bavul bile hazırlamadım sanırım bu hafta sonu biraz şey edeceğim :) 

Artık otele varış yaptığımız zaman online bir şekilde şipşak iuno size resimler ve bilgiler paylaşmaya devam edecek :) Öpüldünüzzzzz kocaman :)


4 yorum:

  1. İyi tatillerr şimdidenn canımm :)

    YanıtlaSil
  2. iyi tatiller, bende hiç görmemiştim merak ediyordum Alaçatıyı, geçen gün gittik, umarım beğenirsin güzel bir tatil geçer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tatlım :) inşallah bakalım güzel geçmesinden yanayız bizde :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *