Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

14 Ağustos 2014 Perşembe

Fethiye Günlükleri ""Koylar 1""



Gittiğimiz koylardan bahsetmeye devam edelim, koylar ile ilgili ilk postumuzu gröemeyenler var ise hemen buraya tık tık  :)

Nerede kalmıştık en son Gemiler Koyundan bahsetmiştim şimdi sıradan devam edelim :)



* Karataş Plajı ( Çalış tarafında ) 
















Burası da gayet güzel bir yer, denizi biraz dalgalı ve bu yüzden biraz bulanık yosunlu ama genel olarak baktığınız zaman girilebilir herhangi bir pislik yok, burada duş yok veya kabin yok sadece bir adet tesis var benim gördüğüm kadarı ile 3 adet köşk vardı, bunların fiyatları 30 TL ama şemsiyeniz var ise bence gerek.... Bizim tercih ettiğimiz plaj Karataş Plajı ama dilerseniz Çalış plajı da var ama herkes orayıtercih ettiğinden dolayı biraz kalabalık oluyor bu yüzden biz tercih etmedik... Bizim olduğumuz yer daha sakin olduğundan dolayı rahatrahat mangalımızı bile yaktık :) Hatta gece saat 22:00 falandı daha yeni yeni toplanıyorduk, gece kumsalda kalmak o kadar güzel oluyor ki denemediyseniz bir gün denemenizi tavsiye ederim, sadece siz, yıldızlar ve dalgaların sesi oluyor :) 





* Aksazlar Koyu















Buranın denizide durgun sakin en azından bizim olduğumuz yerde dalga bile yoktu, giriş ücreti 10 TL, köşkleri var ama biz köşklerin olduğu yere gitmedik biraz daha ileriisne gittik kimsecikler yok sandalyelerimizide aldık kurduk denizin içine ohhhhh bizden keyiflisi yok :) Bizden önce gelenlerde keyif yapmış olacak ki tahta masalardan birini denizin içine doğru koymuş onun üstünde takılmak çok eğlenceli oldu :) 






* Küçük Samanlık Koyu 


















Burası da gittiğimiz diğer koylardan biri bunun "Büyük Samanlık" olanı da var ama biz Küçük Samanlık olanını tercih ettik :) Burası da güzel denizi durgun temiz duş isterseniz var, kabin isterseniz o da var. Girişi 10 TL, köşk isterseniz 15 TL... 

Geç giderseniz köşk bulmakta zorlanıyorsunuz ama erken giderseniz tercih etme şansınız olabiliyor. Biz en uç köşede bir yer bulabildik :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *