Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

27 Haziran 2015 Cumartesi

Tasarım Pastalar :)



Değişik pastaları her zaman sevmişimdir, hele ki özel günler olacağı zaman imkanım olduğu sürece tasarım pasta yaptırmayı çok severim neden bilmiyorum ama hem karşı tarafın daha mutlu olacağını hemde hoşuma gittiği için tercih sebebim oluyor. 
Şu an bunlara bakıyor olmuş olmam da sanırım 4 gün sonra doğum günüm olmuş olmasından kaynaklanıyor sanırım gerçi benim aşk böcüğüü kocam pek akıl etmez böyle şeyleri ama olsun :) Belki bir gün aklına gelir, umut işte :) Hani bilmem düşünür mü benim karım bana yapmıştı dur bende yapayım böyle bir şey, ........................ noktalı süreçte düşündüm ve yok aklına gelmez :) 

Ama bu pastalarda çok güzel değiller mi ? Hani insan bakmaktan yemeye kıyamaz yahu yemeye kıyılmayacağını ben eşimden biliyorum çünkü geçen sene doğum gününde hastası olduğu Subaru Impreza'nın pastasını yaptırmıştım ona hayır kesene kadar bizi çileden çıkardı neredeyse cam fanusa koyup pasta kendini imha edene kadar bekleyecekti :) 


Umarım sizde özel günlerinizde böyle eğlenceli pastalar ile karşılaşırsınız :) 








2 yorum:

  1. Bu tür pastalar benimde dikkatimi cekiyor zaman zaman araştırıyorum sevgilimede sevgililer gununde yaptirmistim bu sekilde gercrekten insan yemeye kiyamiyor kocaniz gibi :) blogunuzu takipteyim ben de zaman zaman aklima geldiginde hislerimi anlattigim bloguma beklerim :) mertbaharr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aynen elimde olsa etrafımdaki herkese yaptırıcam :) bende takipteyim sevgiler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *