Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

28 Şubat 2012 Salı

Bugün doğan Balık Kadınları için :)




İlk başta bugün doğan balık burcu kadınlarının doğum günlerini kutluyor ve sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl geçirmelerini diliyorum... Gülücükler yüzünüzden eksik olmasın :) Mutlu Yıllar :)

heyy sennn eğer bir balık kadınını seviyor isen ;
Balık burcu kadını hırslı, çekici, sempatik ve güzel huyları ile dikkatini çeker. Eğer ki soğuk nevale biri iseniz sizinle anlaşması zor olabilir benden söylemesi :)
Balık burcu kadını evcimen'dir. Kendini huzurlu hissettiği yer evidir ve buna istinaden eşi ile vakit geçirmeyi sever. Sezgileri kuvvetli bir kadın ile karşı karşıya olduğunuzu unutmayın :) eğer öyle birşey gizlemek falan istiyorsanız pek uğraşmayın derim, paşa paşa oyun oynamadan anlatın tüm gerçekleri :)

Kendi ile gurur duyar ve dikkat çekmeyi sever. Eğer onun ruhuna hitap etmeyi bilmiyorsanız hayal kırıklığına hazır olun derim ve hayal kırıklığına uğratırsanız hemen kabuğuna çekilir, ulaşılması imkansız hale gelir. Kıskançtır dikkat edin, bir şeyi istiyorsa elinden geleni yapar ve ulaşır. Mutlu Son kaçınılmaz'dır. :)
Bakımsız bir erkekseniz baştan hiç uğraşmayın derim çünkü 1-0 yenik başlarsınız. Aş önemlidir bir balık burcu kadını için, hayalinde yarattığı bir adam vardır ve o adamı bulamaz ise üzüleceğinden emin olabilirsiniz.

Balık burcu kadınına aşık olduysanız, tek yapmanız gereken dürüst olmanız ve sevginin önemini bilmeniz yeterli olabilir. Bu şekilde adım atarsanız emin olun karşılığını laiki ile alacaksınız :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *