Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

21 Ekim 2015 Çarşamba

Çorba Aksiliği...






Şimdi anlatacaklarım hayal ürünü değildir :) Bizzat kendim yaşadım ama sonradan topladım :) 

Şimdi evli ve çalışan bayanların ortak sıkıntısı eğer önceden hazırlanıp dolaba konmuş yemeğiniz yok ise işten çıkıp koştur koştur eve gidip yemek yapmanız gerekir, çünkü insan ihtiyacı yemek yenmesi gerekir yani :) Ama tabi çıktınız, trafiği aştınız eve vardınız hele ki birde takip ettiğiniz bir dizi var ise oda başlamak üzereyse poooffff sormayın o sıkıntıyı nasıl olacak bu işler :)

Neyse gittim eve ben Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini severek izliyorum daha doğrusu eşimle izliyoruz bu yüzden bir yandan yemek yap bir yandan diziyi kaçırma modu, eve intikal ettikten sonra hemen kapının önünde daha elinizdekileri bırakmadan prenses kedimiz bi süre sevilir sonra üst baş değişir, makyaj silinir, tv açılır kanal ayarlanır ses açılır ve mutfağa geçilir neyse yemeklerden birini yaptım koydum ocağa için için pişmeye başladı, sonra dedim ki hava soğuk birde çorba yapayım diye düşünürken öyle aklıma evde erişte olduğu geldi, heh dedim tamam şöyle güzel erişteli bir çorba yapayım malzemelerimi koydum kavurdum vs. sonra dolaptan erişteyi aldım bir avuç kadar attım içine bıraktım kaynamaya o sırada gittim içeri diziyi kontrol edeyim sahne kaçırmamam lazım :) erişte poşeti de elimde tutuyorum bırakmaya bile fırsat vermemişim (ki iyi ki vermemişim) elimde tutarken o poşeti gözüm şöyle bir kaydı ki poşetin içinde eriştelerin arasında dolanan minik minik kurtçuklar yada sinekler artık erişteyi yemekten hangi böcük zevk alıyorsa onlardan var :/ aannaammm didim koş koş mutfağa bu arada çorba olmuş hani altını kapat kocişi bekle gelsin yemek yiyelim noktasında herşey..... eee napıcam ben bir tencere çorbayı dökmek zorunda kaldım tamam en nihayetinde vitamin :) ama yani görmesem bilmeden içecektik onu öyle bir şeyde var sonra eriştenin kalanı ve çorba malesefki çöpe gitti :/ tabi kendime söylen söylene tekrardan başka bir çorba yaptım ama ne yalan söyleyeyim 2. yaptığım çorba pek bi güzel oldu :) 

Ama farketmesem o çorbayı içecek olmuş olmamız beni darma duman etti :) neymiş kuru bakliyatgilllerre fazla güvenmeyecekmişsin, dikkat edecekmişsin, içine bakacakmışsın sonrasında sıkıntı çekmeyecekmişsin :) 


Hadi kaçtım ben :) 



6 yorum:

  1. ee oda vitamin bisey olmazdı heralde :)) bende bu kosturma arasında 2 de cocuk var yanan yemekmi ararsın taşan çorbamı arasın hepsi mevcut iş çıkısı mutfagımızda :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. zaten görmeseydim gayet vitaminli bir çorba olacaktı bizim için :) allah bağışlasın, sizin benden bir kaç tık daha zor tabi ama işin cilvesi diiip geçiyorum ne yapayım :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. :) of off o kurtlar yok mu hemen bakliyatlarımıza ortak oluyorlar. Onun için bakliyatları az alıp, hemen tüketmek için elimizi çabuk tutmalıyız. :D
    SİZEDE AFİYETLER OLSUN CANIM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen valla, hayır ortak olsunlar tamam onlarda yaşasın hayatlarını idame ettirsinler ama alıp kenara çekilsinler yani bakliyatımın içinde yaşamak olmaz her iki tarafta kullanıyor :)
      evet doğru söylüyorsunuz başka türlü olmaz malesef :/ çok teşekkürler :)

      Sil
  4. çok içten ve güzel bir paylaşım gülerek okudum anlatım süper elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende çok güldüm yazarken ne yalan söylim, o sırada pek eğlenceli değil ama sonrasında üzerine düşününce gayet güleç bir durum oldu :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *